vinoWonka

Borok

Borkínálatunk

Magyarország mind a 22 borvidékéről, összesen körülbelül 140 fajta bor közül tudnak választani vásárlóink, melyekből 35-40 fajtát, pohárral is tudnak kóstolni. A helyben fogyasztható kínálat hetente változik, így újabb és újabb borokkal ismerkedhetnek meg vendégeink.

Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, hiszen újabb és újabb pincékhez jutunk el és szebbnél szebb borokat hozunk magunkkal.

wonka_5
IMG_9727

Kizárólag magyar termékek

A vinoWonkában kapható és kóstolható borok kizárólag magyar termékek,amiknek kiválasztását személyesen végeztük. A bolt megnyitása előtti hónapok a kínálat összeállításával teltek. Magyarország borvidékeit járva egyenként kerestük fel a kézműves borászatokat, és válogattuk ki az üzletben található tételeket.

Válogatott pincészetek

A borok kóstolása csak egy eleme a kiválasztásnak – az adott borászat filozófiája, a borász személyisége, maga a területről és a pincészetről alkotott személyes benyomás ugyanolyan fontos számunkra mit a bor maga. A nagyobb, ismertebb pincészetekből azok a borok kerültek bele a választékba, amik kis mennyiségben készültek, üzletekben ritkán kaphatók, általában csak a pincénél,vagy esetleg egy-két Vinotékában vásárolhatók meg.

IMG_9737