VinoWonka

Borok

Borkínálatunk

Magyarország mind a 22 borvidékéről, összesen körülbelül 140 fajta bor közül tudnak választani vásárlóink, melyekből 35-40 fajtát, pohárral is tudnak kóstolni. A helyben fogyasztható kínálat hetente változik, így újabb és újabb borokkal ismerkedhetnek meg vendégeink.

wonka_5
IMG_9727

Kizárólag magyar termékek

A vinoWonkában kapható és kóstolható borok kizárólag magyar termékek,amiknek kiválasztását személyesen végeztük. A bolt megnyitása előtti hónapok a kínálat összeállításával teltek. Magyarország borvidékeit járva egyenként kerestük fel a kézműves borászatokat, és válogattuk ki az üzletben található tételeket.

Válogatott pincészetek

A borok kóstolása csak egy eleme a kiválasztásnak – az adott borászat filozófiája, a borász személyisége, maga a területről és a pincészetről alkotott személyes benyomás ugyanolyan fontos számunkra mit a bor maga. A nagyobb, ismertebb pincészetekből azok a borok kerültek bele a választékba, amik kis mennyiségben készültek, üzletekben ritkán kaphatók, általában csak a pincénél,vagy esetleg egy-két Vinotékában vásárolhatók meg.

IMG_9737
Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, hiszen újabb és újabb pincékhez jutunk el és szebbnél szebb borokat hozunk magunkkal.