vinoWonka

Csokoládék

Csokik és bonbonok

A vinoWonkában található bonbonok és csokoládék a borokhoz hasonlóan mind kizárólag magyar kézműves termékek. Ezek a kicsi és nagy, fehér és fekete, kerek és szögletes csoki csodák, mind hazai Kézműves Csokoládéműhelyekben készülnek. Eme finomságok összeválogatásának feladatát is személyesen végeztük. A végső kínálat az ország különböző pontjain található csokoládékészítők prémium minőségű termékeiből alakult ki. Kínálatunk mindig bővül és változik, folyamatosan keressük a különleges ízeket,és a legjobb bor és csokoládé párosításokat…

csokik_4
IMG_9727

Csokoládé és bor

Hazánkban még ritkaságszámba menő párosítás, holott sokkal több közös vonása van e két örömforrásnak, mint gondolnánk. Mindkét fermentált termék esetében meghatározó minőségi tényező a termőterület, a talaj, az évjárat és a fajta. Kóstolásukkor pedig a megjelenés, az illat, az íz, az utóíz és a lecsengés is hasonló módon értékelendő.

Harmónia

csokoládéban és a borban levő több száz íz és aroma lehet egymásra szelídítő, kiegészítő, erősítő, hatással, ami új ízélményt tár fel a kóstoló előtt, meglepően izgalmas ízkombinációkat, különleges harmóniát kialakítva.

Ezeket a harmóniákat keressük és kínáljuk vendégeinknek a vinoWonkában, ahol helyben tud kóstolni az ország egész területéről összeválogatott kézműves prémium csokoládékból, bonbonokból és borokból vagy ezeket összeállítva az otthonában élvezheti az új ízélményt amit egy pohár bor és egy hozzáillő bonbon nyújtani tud.

csokik_3