VinoWonka

Rólunk

wonka_1

Bemutatkozás

Két szerelemből jött létre ez a családi vállalkozás, mi a borok iránti szeretetünket hoztuk magunkkal, nagylányunk Ramóna a minőségi csokoládék és bonbonok világába vezetett el minket.

Páratlan minőség

A vinoWonkában kizárólag magyar, prémium minőségű kézműves csokoládékat és borokat gyűjtöttünk össze. Talán szokatlan (de nem megszokhatatlan) e két örömforrás összepárosítása. Nálunk lehetőség van mindkettő megkóstolására külön külön és együtt is. Segítünk megtalálni a megfelelő párosítást, de ha egyszerűen egy jó rozé fröccsöt vagy limonádét szeretne inni, a vinoWonkában azt is megteheti.

wonka_2
IMG_0239

Kézműves sörök

Kishazánkban épp most zajló sörforradalomhoz csatlakozva, hazai kisüzemi sörfőzdék kézműves remekeit verjük csapra. A kínálatunk hordóról- hordóra változik, mindig egy-egy új remek házi sör kerül az előző helyére.

Válogatott hazai borok

Az üzletben található termékeink, a kézműves bonbonok, csokoládék és borok mellett, mind hazai termékek, legyen az házi szörp, gyümölcslé vagy pálinka. Kis kézműves pincészetek válogatott borai,valamint ismertebb borászatok kis példányszámú, vagy már csak a pincénél fellelhető tételei is megtalálhatók. Ezek vinotéka áron megvásárolhatók a polcról, vagy helyben kóstolhatók a naponta változó 35-40 féle nyitva tartott palackból.

carousel_wines